Bemutatkozunk

Apartmanok Balatonfüred szívében

A vendégházat családi vállalkozásban üzemeltetjük 2010 óta.

Nagyon sokat utaztam a világban és mindig szerettem azokat a helyeket, ahol barátként fogadtak és segítettek nekem az idegen helyek felfedezésében, megismerésében. Én is ezt szeretném nyújtani a vendégeimnek, ezért bátran kérdezzenek, és én mindenben segítek.

A Villa Múzsa épülete Balatonfüred óvárosában helyezkedik el, a Balaton-parti sétánytól mindössze 200 méterre, csendes környezetben. A ház 2007-ben épült az akkori legkorszerűbb építőanyagokkal, magas minőségben, figyelembe véve a kialakításkor a lakosztályok egymástól lehető legjobb elszeparálását.

A szálláshely légkondicionált szobával és apartmanokkal, valamint díjmentes Wi-Fi hozzáféréssel, ingyenesen használható kerékpárokkal, díjmentes-fedett parkolási lehetőséggel várja kedves vendégeit. Valamennyi szállásegységben található egy káddal vagy zuhanyzóval ellátott, privát fürdőszoba. Az apartmanokban egy teljesen felszerelt konyha is kialakításra került. (A Bendegúz szobában nem található konyha!)

A helyszínen pinceborozó, finn szauna, és a gyerekek részére egy kis játszósarok lett kialakítva.

A vendégházat megpróbáljuk magas szállodai minőségben üzemeltetni mind takarítás, mind berendezés szintjén, de nem vagyunk hotel, így néhány magasabb kategóriás hotel szolgáltatást mi nem tudunk biztosítani. Amennyiben ezzel kapcsolatban kérdése, kérése lenne kérem forduljon hozzánk bizalommal.

Számunkra fontos vendégeink zavartalan pihenése és privát szférája ezért napi takarítást és egyéb más tevékenységet, melyhez a szobába be kell mennünk CSAK előre egyeztetve a kedves vendégünkkel, külön kérésre végzünk. (természetesen, díjmentesen.)

Az épület mellett fekszik a városi park (kiserdő) és két hatalmas játszótér is, mindösszesen 50 métert kell sétálni az üzletekig és az éttermekig.

A szálláshelyen egész évben várjuk kedves vendégeinket.

A fizetéshez minden típusú bank és hitelkártyát elfogadunk illetve OTP és MKB szépkártyát is.

A vendégházban kisállatokat sajnos nem tudunk fogadni.